Tomis Villa - Promenada C3 - ETAJ 2

Apartamente de vanzare in Mamaia Nord

ZONA
Mamaia Nord
AN FINALIZARE
IUNIE, 2021
TIP IMOBIL
Bloc C3
STATUS
In constructie
NR. APARTAMENTE
80


CLICK PE UNUL DIN APARTAMENTE PENTRU A IL VIZIONAInapoi la Bloc

Apartament 203 Apartament 207 Apartament 209
 Apartament 203 Apartament 207 Apartament 209

Tomis Villa

Amplasat în Mamaia Nord, la câțiva pași de plajă, Tomis Villa Promenada C3 este un ansamblu rezidențial modern format din studiouri și apartamente premium cu vedere la mare. Imobilul face parte din complexul Tomis Villa Promenada, un concept de lux renumit pe piața rezidențială de la malul mării.
Imobilul C3 vă propune un concept exclusivist – Tomis Villa Aparthotel – un ansamblu rezidențial și hotelier modern cu studiouri și apartamente premium cu vedere la mare.


•Locație exclusivistă! La câțiva pași de plajă și în vecinătatea celor mai cunoscute restaurante și cluburi - aleea de Promenadă, restaurantele Mackerel, Toscana, Beluga, Portobella, beach baruri: El Comandante, Curacao, Kazeboo și cluburile Ego, Fratelli, Nuba şi Bamboo.
Locatia : vis a vis de plaja Kazeboo.


•Vacanțe fără griji! Facilități tip hotel de lux chiar la tine acasă – recepție, sală de fitness, servicii de curățenie, mentenanță.


•Investiție profitabilă și sigură! Venit pasiv și investiție amortizată prin transformarea propriei tale locuințe într-o cameră de hotel pe care noi o închiriem pentru tine – promovare online, suport 24/7.