Dezvoltatorul tau imobiliar

Ansambluri rezidențiale în Mamaia Nord și Constanța

Tomis Villa reprezintă un brand rezidențial care promovează calitatea și profesionalismul în construcții. Marca Tomis Villa reunește sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanța și Mamaia Nord. Mai mult decât ansambluri rezidențiale, Tomis Villa creează comunități în care accentul se pune pe nevoile de siguranță și confort ale locuitorilor.

Povestea noastră începe odată cu construcția primului imobil din complexul Tomis Villa Constanța, unul dintre cele mai cunoscute cartiere nou dezvoltate ale orașului. Descrisă ca fiind o comunitate aparte, care se remarcă prin arhitectura diferită a blocurilor, complexul Tomis Villa Constanța înglobează 22 de imobile P+2, P+3 și P+5 etaje și reprezintă reședința confortabilă a sute de familii.

Evoluția noastră continuă cu alte două proiecte rezidențiale ambițioase! Primul dintre ele este Tomis Villa Center, proiectul rezidențial dedicat persoanelor care își doresc să locuiască în centrul Constanței, dar în același timp aproape de mare. Amplasat în zona centrală a orașului și la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Centre încurajează un stil de viață exclusivist, dedicat confortului și stării de bine. Ansamblul păstrează rigoarea și standardele înalte de calitate în construcții pe care le practicăm, urmând să se transforme într-o oază de confort și armonie pentru viitorii proprietari.

Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord este cel mai recent proiect al companiei. Proiectul se adresează persoanelor care își doresc să trăiască un stil de viață relaxant în imediata vecinătate a mării. Complexul este format din 3 imobile și însumează un total de 215 de studiouri, apartamente și duplexuri cu vedere laterală sau frontală la mare. Un accent special se pune pe calitatea finisajelor și a dotărilor, astfel încât experiența de confort și siguranță să fie una desăvârșită.Lista

Parteneri